Opleiding

Welkom in de WondERcirkel

Wil jij ook graag je kennis verruimen en je ervaring delen? We ontvangen jullie graag in onze gezellige opleidingsruimte

Wondzorg is vaak complex en heel specifiek. Elke verpleegkundige komt wel eens in aanraking met chronische wonden en een verbandkeuze maken is dan niet evident. 

In het wondcentrum heb je de kans om dichtbij een opleiding te volgen. Wil jij ook up-to-date blijven door je kennis te verruimen en je ervaring te delen samen met andere collega's?

We bieden je graag verschillende opleidingen aan!Opleidingen

Specifieke huidletsels

Kijk eens rond de wond want dat vraagt ook wel extra aandacht! Heb je huidletsels rond een wond wat smeer je dan best op de huid? We vertellen het je graag tijdens deze opleiding specifieke huidletsels in de wondomgeving.

Workshop compressietherapie

Druktherapie al onder de knie? Maak je vooral niet druk als het nog niet zo goed lukt! Tijdens deze opleiding gaan we leren hoe deze therapie het beste resultaat kan geven met de juiste techniek en de geschikte materialen.

Specifieke wonden

Hoe komt het dat mijn wond met mijn goede zorg toch niet wil helen? Misschien is het wel iets specifiek en niet zoals al die andere wonden! Kom gerust je kennis vergroten tijdens deze opleiding specifieke wonden.

What else? 

Wondcentrum Kempen Opleiding 1
Wondcentrum Kempen Opleiding 2

Consultatieruimte of vergaderzaal huren

Binnen het Wondcentrum een consultatieruimte huren? Dat kan. Of liever een vergaderruimte voor max.10 personen aan tafel? Ideaal voor workshops of opleidingen max.15 personen.

Opleiding gevraagd

Een opleiding volgen van een wondconsulente in je werkomgeving of school? Wondcentrum Kempen leert je graag de kneepjes van het vak. 

Verschillende wondorganisaties organiseren ook jaarlijks wondzorgcongressen en avondcolloquium.

WCS BEFEZO Wondzorg.net NVKVV CNVP

Vul het formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naar het contactformulier

Heb jij ook zin in een opleiding maar twijfel je nog?