Maak hier je afspraak

Jouw wonde, onze zorg

Wij maken tijd voor je wonde en luisteren graag naar je wondverhaal.

Afspraak maken

 

Plan hieronder je afspraak met onze wondconsulent.

JAARLIJKS VERLOF VAN 14 JUNI TOT EN MET 1 JULI

 

Is je huisarts verbonden aan een medisch huis* dan kan enkel de terugbetaling gebeuren nadat je huisarts de goedkeuring heeft gegeven om langs te komen. Ga best vooraf langs bij je huisarts en vraag of je wondadvies mag krijgen van de wondconsulent. 
Wil je toch graag genieten van professionele zorg, zonder de doorverwijzing van de arts, dat kan ook alleen ontvang je geen terugbetaling voor de geleverde zorg.

* In een medische huis is een multidisciplinair team van zorgverleners die eerstelijnsgezondheidszorg verleent die de verplichte ziekteverzekering vergoedt. De verzekeringsinstelling betaalt per maand, per ingeschreven patiënt en per beroepsdiscipline, een vast (forfaitair) bedrag aan het medisch huis.

 

 

Soorten afspraken

Liep je vandaag een nieuwe wonde op? Kies meteen voor professionele wondverzorging. 

Wondzorgmoment:
 • 30 minuten
 • Enkel de verzorgingsmaterialen en het remgeld worden aangerekend. Wij werken vanaf heden met een terugbetaling via het ziekenfonds.
Maak een afspraak

Je wonde is al enkele weken aanwezig, maar de genezing verloopt niet vlot. Ook je thuisverpleegkundige of huisarts kan je doorsturen naar het Wondcentrum Kempen voor professioneel wondadvies! 

Wondzorgmoment:
 • 60 minuten
 • Enkel de verzorgingsmaterialen en het remgeld worden aangerekend. Wij werken met een terugbetaling via uw ziekenfonds.
Maak een afspraak

Kwam je recent nog langs voor je huidige wonde en wil je een vervolgafspraak? Onze wondconsulente helpt je graag. Professioneel en met het oog op een vlot genezingsproces. 

Wondzorgmoment:
 • 30 minuten
 • Enkel de verzorgingsmaterialen en het remgeld worden aangerekend. Wij werken vanaf heden met een terugbetaling via het ziekenfonds.
Maak een afspraak

Kwam je recent nog langs voor je huidige wonde, maar is de wondverzorging complex of heb je meer dan 3 wonden? Dan heb je een uitgebreide wondbehandeling nodig. 

Wondzorgmoment:
 • 45 minuten
 •  Enkel de verzorgingsmaterialen en het remgeld worden aangerekend. Wij werken vanaf heden met een terugbetaling via het ziekenfonds.
Maak een afspraak

Laat je gezondheid het niet toe om naar het Wondcentrum te komen? Onze wondconsulente komt graag naar je toe.

Wondzorgmoment:
 •  60 minuten.
 • Wij werken vanaf heden met een terugbetaling via het ziekenfonds. Enkel een mobiliteitsvergoeding van 25 euro, het remgeld en de verzorgingsmaterialen worden aangerekend.

Wondadvies in een woonzorgcentrum is enkel mogelijk via het contactformulier of bel naar 0480 63 40 06. Dit wordt best vooraf besproken met de familie. Voor het gegeven wondadvies betaalt de bewoner zelf de factuur. Er is geen tussenkomst mogelijk via het ziekenfond aangezien het woonzorgcentrum een forfaitair bedrag ontvangt voor de zorg.
Wat breng je mee als je je wonde laat verzorgen?

 • Eventuele verwijsbrief en medicatielijst van de huisarts of specialist 
 • Wondzorgproducten die je thuis nog hebt liggen

Tip: Op de dag van je afspraak mag je het gebruikte – en dus vuile – verband laten zitten. De thuisverpleegkundige breng je best vooraf op de hoogte dat ze die dag niet hoeft langs te komen voor de wondverzorging. 

Bescherm elkaar: Ben je ziek of heb je koorts dan annuleer je best de afspraak telefonisch of via mail.

 

 

 

 

Maak je liever telefonisch een afspraak? 

Bel op werkdagen tussen 08:30u en 9:00u en tussen 13:00u en 13:30u naar +32 (0)480 63 40 06
Ben je verhinderd of ziek? Annuleer je afspraak dan minimum 24 uur op voorhand.

 

Een andere vraag?